Sarmale (in multicooker)

de inaa_soare in Porc, 12 Noi 2014 | 22167 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 kg carne porc si vita
  • 3 cepe
  • sare, piper, marar
  • suc de rosii
  • morcov ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale (in multicooker):

Calim ceapa in putin ulei cu apa, adaugam orezul spalat bine si putin suc de rosii. Dupa ce a inceput sa fiarba, stingem focul. Punem sarea, piperul, mararul si carnea peste amestecul precedent.

Varza poate fi murata sau o fierbeti in apa cu sare (asa cum am facut eu).

Impaturim sarmalele, le asezam frumos in oala Multicooker, adaugam putin suc de rosii, morcovi ras, apa, sare, piper, selectam timpul: 2 ore si programul: Stew.

Verificam din cand in cand sa nu scada sosul de tot, adaugand putina apa la nevoie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale (in multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu afumatura